Masterclass online

Urmărește prezentarea
cursului

Cultură cinematografică cu Irina-Margareta Nistor

4.60(5 Evaluări)

Programă curs

Introducere

  • Video
    07:03

Ce este filmul

Cum se face un film

Cum să ne uităm la film

Gânduri de final

99,00 lei

Cine îți predă

Irina-Margareta Nistor
Critic de cinema

Irina-Margareta Nistor

Critic de cinema, realizator radio-tv, traducător de carte și teatru, organizatorul, în România, al „Festivalului de Psihanaliză și Film!. Este cunoscută pentru dublarea în secret în 5 ani, în timpul regimului comunist, a peste 3 000 de filme înregistrate pe casete video și aduse din Vest. Este decorată cu Medalia Carol I.

Cât ești în viață, învață!

Te încurajăm să adopți stilul de viață de învățare continuă și să descoperi zilnic ceva nou.

Ce spun participanții despre curs

4.6
Total 5 evaluări
5
4 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
CM
Cotora Mihaela
acum 11 luni
Interesant. Util. Mi-ar fi plăcut să fie mai tehnic. Așa... ca pentru pasionații de film .
SV
SIMION VIOLETA NICOLETA
acum 2 ani
Buna seara! multumesc frumos pentru acest masterclass care ofera posibilitatea cunoasterii unor aspecte (cumva) inedite legate de film. Dna Irina Nistor reuseste performanta sa ne capteze atentia dar sugerez insertia mai multor nume de referinta (regizori, etc) astfel incat sa "atingem" (chiar daca partial si insuficient) conceptul de "cultura" cinematografica:) Sarbatori binecuvantate si (de ce nu?!) pe curand cu un alt curs interesant!:)
BA
Bejan Anca
acum 2 ani
Mi-a plăcut foarte mult acest „curs”. Eu l-aș numi scurtă poveste despre cinematografie, căci este o rapidă (ca să fie extrem de accesibil) și fascinantă (ca să deschidă și mai mult apetitul) trecere în revistă a momentelor importante din istoria celei de-a șaptea arte. A fost extrem de plăcut să ascult această poveste chiar de la Irina Margareta Nistor, vocea care a adus și aduce filmele mai aproape de noi. Mi-ar plăcea enorm să existe (de ce nu tot pe această platformă) și povești detaliate tot de doamna aceasta dragă despre fiecare etapă din evoluția cinematografiei în parte, despre cei mai importanți regizori, despre festivalurile de film etc.
SC
Stancu Ciprian-Valeriu
acum 2 ani
Mi-a plăcut ideea de introducere a masterclass-ului, succint, la obiect, puține detalii care urmează să fie lămurite în cursurile care vor urma.
RI
Rusu Ionut
acum 2 ani
Un masterclass cu emoție și informații faine. Am rămas cu cunoștințe noi și cu poftă de a vedea mai multe filme. Aștept continuarea.

Răspunsuri la întrebări frecvente

Pentru orice detalii suplimentare ne poți contacta.
Cursurile sunt disponibile imediat după achiziția Masterclass-ului.
Ai 7 zile la dispoziție să urmărești masterclass-ul, de câte ori vrei. Cele 7 zile se numără din momentul în care începi să vizionezi lecțiile (nu din momentul achiziției).
Da, vei primi automat certificatul de participare.
În cazul în care nu deții un card bancar pentru a efectua plata online, achită și prin transfer bancar, virând contravaloarea în lei în contul RO05BTRLRONCRT0399438001 al Asociației Culturale Cărțile pe Față, deschis la Banca Transilvania. Plata Cash nu este disponibilă în acest moment.
Poți parcurge fiecare modul oricând îți permite timpul, dar în maxim 7 zile de când ai început Masterclasss-ul (nu din momentul achiziției).
Nu, conținutul acestui Masterclass este disponibil doar pentru titularul de cont și este protejat de legile în vigoare privind drepturile de autor. Cu toate acestea, ai posibilitatea să recomanzi sau chiar să oferi cadou acest Masterclass 🙂.

Acest curs ajută copiii să citească

Cumpărând acest curs, susții activitatea Asociației Culturale Cărțile pe Față. Desfășurăm proiecte de promovare a lecturii, cum ar fi biblioteca mobilă BookTruck, care împrumută gratuit cărți copiilor de toate vârstele din mediul rural.
Copii la BookTruck