Masterclass online

Urmărește prezentarea
cursului

Cultură muzicală cu Vladimir Agachi

5.00(3 Evaluări)

Programă curs

Introducere

  • Video
    04:57

Ce este muzica și cum putem să ne bucurăm și mai mult de ea

Cum să cântăm la voce sau la un instrument muzical

Rolul dirijorului în orchestră

Piese muzicale care ne amplifică stările – recomandări muzicale

Scurtă istorie a muzicii

Gânduri de final

49,00 lei

Cine îți predă

Vladimir Agachi
Dirijor

Vladimir Agachi

Vladimir Agachi este unul dintre cei mai activi tineri dirijori români contemporani. Formarea sa muzicală din cadrul Universității Naționale de Muzică din București (secție dublă – dirijare orchestră și interpretare trombon) a fost completată de un doctorat în muzică, precum și de nenumărate burse și cursuri speciale în Polonia, Israel, SUA și Portugalia. Proiectul de suflet al tânărului artist este orchestra simfonică privată Young Famous din orașul său natal, Cluj-Napoca. Aceasta își propune să apropie muzica simfonică de publicul tânăr.

Cât ești în viață, învață!

Te încurajăm să adopți stilul de viață de învățare continuă și să descoperi zilnic ceva nou.

Ce spun participanții despre curs

5.0
Total 3 evaluări
5
3 evaluări
4
o evaluare
3
o evaluare
2
o evaluare
1
o evaluare
PR
Pintean Roxana
acum 6 luni
PI
Precup Ioana
acum 2 ani
Mi-a placut mult atat felul in care a fost prezentata informatia, cat si atitudinea relaxata si optimista a dirijorului.
AD
Arbore Dana Raluca
acum 2 ani
A fost o plăcere sa-l ascult

Răspunsuri la întrebări frecvente

Pentru orice detalii suplimentare ne poți contacta.
Cursurile sunt disponibile imediat după achiziția Masterclass-ului.
Ai 7 zile la dispoziție să urmărești masterclass-ul, de câte ori vrei. Cele 7 zile se numără din momentul în care începi să vizionezi lecțiile (nu din momentul achiziției).
Da, vei primi automat certificatul de participare.
În cazul în care nu deții un card bancar pentru a efectua plata online, achită și prin transfer bancar, virând contravaloarea în lei în contul RO05BTRLRONCRT0399438001 al Asociației Culturale Cărțile pe Față, deschis la Banca Transilvania. Plata Cash nu este disponibilă în acest moment.
Poți parcurge fiecare modul oricând îți permite timpul, dar în maxim 7 zile de când ai început Masterclasss-ul (nu din momentul achiziției).
Nu, conținutul acestui Masterclass este disponibil doar pentru titularul de cont și este protejat de legile în vigoare privind drepturile de autor. Cu toate acestea, ai posibilitatea să recomanzi sau chiar să oferi cadou acest Masterclass 🙂.

Acest curs ajută copiii să citească

Cumpărând acest curs, susții activitatea Asociației Culturale Cărțile pe Față. Desfășurăm proiecte de promovare a lecturii, cum ar fi biblioteca mobilă BookTruck, care împrumută gratuit cărți copiilor de toate vârstele din mediul rural.
Copii la BookTruck